zaterdag 3 augustus 2013

Win VIP tickets voor de Premier League via Voetbalreis Online!

Win VIP tickets voor de Premier League via Voetbalreis Online!
Zijn voetbalreizen te vergelijken met footgolfclinics, niet direct maar overeenkomsten zijn er zeker en daarom hebben Voetbalreis Online en Footgolfclub een mooie actie!De doelgroepen

van beide organisaties hebben namelijk enorm veel overeenkomsten. Heel veel mensen die genieten van een topwedstrijd in het buitenland, vinden het ook heerlijk om zelf op een speciale manier via footgolf actief met de bal bezig te zijn


NIEUW: VIP arrangementen via Voetbalreis Online
Via Voetbalreis Online komt de ware voetballiefhebber volop aan zijn trekken. Nieuw is dat zij zich hebben gespecialiseerd in het verzorgen van VIP-arrangementen en tickets. De top-zes van Voetbalreis Online: FC Barcelona, Real Madrid, Tottenham Hotspur, Liverpool, Manchester United en Chelsea.


Bij een VIP-arrangement horen plaatsen met een geweldig zicht op veld en spelers, toegang tot de VIP-lounge en programmaboekje. Je overnacht in een 4-sterren hotel. Op de site www.voetbalreisonline.nl staat alle informatie over de diverse mogelijkheden en kunt u uw voetbalreizen vergelijken. Echt de moeite waard om je eens in te verdiepen. 

Bij Footgolfclub op landgoed Bergvliet in Oosterhout (NB)

kun je genieten van footgolf, een combinatie van voetbal en golf. Op een prachtige golfbaan spelen traptechniek en inzicht een rol, maar je krijgt ook te maken met diverse hindernissen (bunkers en water). Footgolf is geschikt voor jong en oud, particulier en zakelijk, man of vrouw en de meer en minder ervaren voetbalspelers. Bij arrangementen wordt nog de mogelijkheid geboden om de clinic uit te breiden met diverse andere activiteiten.

Voetbalreis Online en Footgolfclub

bieden uiteenlopende activiteiten voor de echte voetballiefhebber en het ligt dan voor de hand dat je gaat samenwerken.

Tags: VIP Voetbalreizen, VIP Voetbaltickets, Premier League, Blogs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten