vrijdag 26 juli 2013

Kampioenschap te koop in de Premier League?

Is een kampioenschap te kopen in Manchester (City) denken ze van wel?
De Chileen Manuel Pellegrini, de opvolger van Roberto Mancini, wacht een zware taak. Enorme investeringen door de Abu Dhabi United Group in de afgelopen jaren hebben nog niet het succes gebracht dat werd verwacht. Een landskampioenschap in 2012 werd gevolgd door een teleurstellend verlopen Champions League seizoen (uitschakeling in de voorronde).

Pellegrini boekte vijf jaar enorme successen bij Villarreal, dat hem een contract bij Real Madrid opleverde. Weinig succesvol vertrok hij na een jaar naar Malaga waar hij  drie jaar veel respect afdwong door zijn aanvallende en creatieve speelstijl. Dit leidde uiteindelijk tot zijn benoeming bij Manchester City. Introductie van de vier topaankopen:
Fernandinho             Alvara Negredo         Stevan Jovetic           Jesus Navas
€ 35 miljoen               € 20 miljoen                € 28 miljoen              € 20 miljoen
middenveld                 spits                               aanvaller                    middenveld
28 jaar                           27 jaar                           23 jaar                        27 jaar

Na 8 jaar Shakthar Donetsk gaat voor de Braziliaan Fernandinho met zijn overgang naar Manchester City een droom in vervulling. Deze dominante motor op het middenveld gaat samen met Jesus Navas (vaste waarde in de Spaanse nationale selectie) een ongelooflijk sterk middenveld vormen.

Alvara Negredo en Stevan Jovetic  zijn twee prominente aanvallers die zijn aangekocht om Balotelli en Tevez te doen vergeten. Negredo, met 14 caps in het nationale Spaanse team zal samen met de Montenegrijn sterspeler Jovetic voor de nodige doelpunten moeten zorgen.
Bij het uitwerken van deze blog heeft Manchester City zich hoofdzakelijk op het middenveld en in de voorhoede versterkt. De verdediging onder leiding van de robuuste en ijzersterke Belgische captain en internationaal Kompany maakt al een solide indruk.

Manchester City is één van de topploegen waar Voetbalreis Online VIP-arrangementen binnenkort voor aanbiedt. Prachtige plaatsen en een voortreffelijk zicht op veld en spelers zijn gegarandeerd.
Nieuwsgierig geworden? Houd www.voetbalreisonline.nl in de gaten voor meer informatie. Echt de moeite waard!

Tags: Premier League

Geen opmerkingen:

Een reactie posten