donderdag 25 juli 2013

Transfers Premier League 2013


Transfers Premier League 2013 : Het wordt weer smullen!
Het meest opvallend voor het komend seizoen (2013-2014) is de wisseling van de wacht in de leiding bij drie gerenommeerde clubs:  Mourinho (van Real Madrid naar Chelsea), Pellegrini (van Malaga naar Manchester City) en Moyes (van Everton naar Manchester United). De eerste twee zijn topcoaches, die hun verdiensten al meer dan bewezen hebben en Moyes krijgt de enorme uitdaging om succescoach Ferguson op te volgen.
Op de spelersmarkt
kun je spreken van een relatief rustige periode, maar misschien is het wel een stilte voor de storm aangezien we nog een maand te gaan hebben. Blijft Luis Suarez bij Liverpool, Gareth Bale bij Tottenham en wat gaat Wayne Rooney (Man Utd) doen? 
Na de eerste transfermarkt is opnieuw Manchester City spekkoper met aankopen voor maar liefst 105 miljoen. Fernandinho (40 miljoen), Jovetic (25 miljoen), Negredo (23 miljoen) en Navas (17,6 miljoen) moeten voor een nieuw kampioenschap zorgen.

De Nederlanders in de Premier League
De inbreng vanuit de Nederlandse Eredivisie is wederom fors: De smaakmakers Bony (Swansea), Altidore (Sunderland), Chadli (Tottenham), Van Ginkel (Chelsea) en Fer (Norwich) maken de overtocht. Vermeldenswaard zijn verder nog de transfers van Stekelenburg naar Fulham en Pieters naar Stoke City. Onze topper van Persie  (Man United), maar ook van Wofswinkel (transfer naar  Norwich) en Vorm en de Guzman (beiden Swansea) zorgen voor een duidelijk herkenbaar Nederlandse tint.

Los van de ontwikkelingen tot het eind van augustus biedt de Premier League heel wat unieke wedstrijden met een surplus aan talenten aan. Ook het komend seizoen zal Voetbalreis Online weer prominent aanwezig zijn met een accent op VIP-arrangementen met officiƫle toptickets inclusief toegang tot de VIP-lounge. De website www.voetbalreisonline.nl bied je alle noodzakelijke verdere informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten